Αθλητικά

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

 Πόσες φορές, αλήθεια, έχει διατυπωθεί αυτή η σοφή ρήση των αρχαίων Ελλήνων; Όπως πάντα όμως διακρινόμαστε για τον πλούσιο λόγο και τις φτωχές πράξεις. Σε μια εποχή όπου η καθημερινότητα των παιδιών εξελίσσεται σε έναν εφιάλτη στα πλαίσια του σύγχρονου ανταγωνιστικού τρόπου ζωής, με αδιάκοπα τρεχάματα - σχολείο, σπίτι, φροντιστήριο, σε μια εποχή όπου η παιδική και η νεανική παχυσαρκία παίρνει διαστάσεις επιδημίας, ως αποτέλεσμα κατά κύριο λόγο της καθιστικής ζωής, κυρίως, όμως, σε μια εποχή όπου οι τάσεις παραβατικότητας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, η απάντηση θα έπρεπε να είναι η στροφή στον αθλητισμό.

January 14, 2017

Η Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θέτοντας ως στόχο, η άθληση να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές/τριες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπσης, δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλη τικές δράσεις δραστηριότητες και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που ιδανικά θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

Συγκεκριμένα ορίζει, ως 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού σχολικού έτους 2017-2018, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017  (σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 143571/Γ4/10-9-2014 Υ.Α.) με Πανελλήνια εναρκτήρια δράση. 


Στην συνέχεια, κάθε σχολική μονάδα καλείται να αποφασίσει για τις δράσεις που θα υλοποιήσει, εντός του σχολικού ωραρίου, οι οποίες υποχρεωτικά θα πρέπει να έχουν συνάφεια με την εναρκτήρια ορισμένη θεματική ενότητα δράσης.

January 14, 2017

Σχολικοί Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου 2016 ~ 2017

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας για τη συμμετοχή τους στους Αγώνες ΑθλοΠαιδείας Στίβου 2km.

January 14, 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ νεανίδων - κορασίδων Στίβου ~ 2017

Συγχαρητήρια στην μαθήτριά μας Σπύρου Βασιλεία για την 1η θέση της στο 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 Τρίκαλα Σα 24/06/17 1500m ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Στίβου.

Συγχαρητήρια για την ικανοποιητική συμμετοχή της Δημητρίου Ειρήνης εις άλμα σε ύψος.

Πολλά επίσης συγχαρητήρια προς ένα σίγουρο  επινίκιο λαμπρό της μέλλον ! ! !

Προσφορές - Χορηγίες  απο τοπικούς Αθλητικούς Συλλόγους για τους μαθητές του σχολείου μας.

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΣΤΙΒΟΣ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ