Επίσκεψη στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας Πε 5/12/19

Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Οι εκπαιδευτικές δράσεις του 4ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου έχουν στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών στοχεύοντας στην καλλιέργεια πρότυπων υπεύθυνης συμπεριφοράς, την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση με δημιουργικό τρόπο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ !

Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Οι εκπαιδευτικές δράσεις του 4ου Γυμνάσιου Παλαιού Φαλήρου έχουν στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών στοχεύοντας  στην  καλλιέργια πρότυπων υπεύθυνης συμπεριφοράς, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει με δημιουργικό τρόπο.

Εκπαιδευτικές Εκδρομές

Οι σχολικές εκδρομές αποσκοπούν με την καλλιέργεια των σχέσεων μεταξύ των μαθητών και εμπλουτίζουν συνολικά τη σχολική ζωή. Είναι πεδίο κοινωνικοποίησης των μαθητών και εμβάθυνσης και ουσιαστικοποίησης των μαθητικών λειτουργιών. Και πάντα αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική και όμορφη πηγή των νεανικών αναμνήσεων. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σχολείο δεν είναι μόνο θεσμός προετοιμασίας της ζωής των νέων αλλά και μέρος – και μάλιστα σημαντικό – της ζωής τους.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Μαθητικοί Διαγωνισμοί

Ενημερωθείτε για τους μαθητικούς διαγωνισμούς που διοργανώνονται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε κάποιον από αυτούς,  μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε κάποιον καθηγητή σας.

Εκπαιδευτική Ψυχαγωγία

Όταν αναφερόμαστε στην εκπαιδευτική ουσία της ψυχαγωγίας, αναφερόμαστε σε εκείνο το ευχάριστο διάλειμμα που θα μπορεί και θα πρέπει να προσφέρει κάτι στην προσωπικότητά μας, είτε ως ανάπτυξη δεξιοτήτων είτε ως γνώση καθεαυτή.